Bel mij
Bel mij
Voornaam + naam *
Telefoonnummer *
Toelichting 
Schoonmaakbedrijf uit Antwerpen gezocht? Welkom bij Nice & Clean

Een kraaknette winkel of een fris gepoetst kantoor, zonder ook maar één vinger te verroeren? Dat is waar Nice & Clean voor zorgt. Wij gelden als dé schoonmaakspecialisten van de regio Antwerpen.
Op zoek naar een glazenwasser in Antwerpen?

Een veranda, een etalage of een vervelend dakraam waar u niet bij kunt? Dat klinkt als een job voor Nice & Clean. Wij zijn dé glazenwassen van de regio Antwerpen en beschikken over het materiaal én de ervaring om uw ramen weer te doen glanzen.

Glazenwasser

Op zoek naar een professionele glazenwasser in de regio Antwerpen? Voor uw kantoor? Uw winkel? Of gewoon voor thuis? Slechts één adres: Nice & Clean. Honderden tevreden klanten gingen u al voor. Gun uzelf dus deze luxe en contacteer ons vandaag nog.

Poetsbedrijf

Nice & Clean is een professioneel schoonmaakbedrijf in de regio Antwerpen. Wij poetsen bedrijven en winkels. Bent u wel te vinden voor een onberispelijk net resultaat, geleverd aan een correcte prijs? Dan bent u hier aan het juiste adres.

Eerste opkuis

Of u nu verbouwt of bouwt, er komt altijd heel wat stof kijken bij zo’n hard labeur. En dus moet uw woning straks helemaal onder handen genomen worden. Ook bij een dergelijke eerste opkuis is Nice & Clean dé referentie in Antwerpen. Ondervind het zelf!
Specialiteiten

HET NUMMER 1 SCHOONMAAKBEDRIJF VAN ANTWERPEN

“Poetsen alsof het voor mezelf is.” Dat is de leuze van Nice & Clean-zaakvoerder Kenny Crickard. Wij komen langs bij uw bedrijf of winkel in het Antwerpse en nemen het stevig onder handen. Het resultaat is altijd hetzelfde: een brandschone werkplek.

Uw winkelruimte, etalage of kantoor … De plek waar u klanten ontvangt, moet er piekfijn bijliggen. U duldt geen vieze vingerafdrukken op de muren of stof op de winkelrekken, maar zelf hebt u natuurlijk geen tijd om te poetsen. Geen nood, wij zijn er om u te helpen.

Kiest u voor Nice & Clean, dan bent u gerust van een vlekkeloos resultaat. Létterlijk. Zaakvoerder Kenny Crickard gaat bij elke klant persoonlijk langs én hij neemt ook zelf de spons ter hand. Zo behoudt hij steeds het oeverzicht en kan hij zijn personeel bijsturen waar nodig.

En u? U profiteert van het resultaat … en de zeer correcte prijs.

EEN SCHOONMAAKBEDRIJF VOOR UW KANTOOR OF WINKEL IN ANTWERPEN

Nice & Clean is als schoonmaakbedrijf uitgegroeid tot dé referentie in de regio Antwerpen. Daar werken Kenny Crikard en zijn team elke dag hard voor ook. Vele honderden kantoorruimtes en handelspanden hebben al kennisgemaakt met hun grondige aanpak. Bent u dus op zoek naar een schoonmaakbedrijf in de regio Antwerpen? Ga in zee met Nice & Clean.

Hebt u weinig tijd om de dweil ter hand te nemen? Vergaart uw stofzuiger enkel stof door in de kast te blijven staan? Ziet u op tegen al die ramen die alwéér vol lijken te staan met vette vingerafdrukken? Kortom, kunt u wel een partner gebruiken om kantoorruimte of handelspand wekelijks of maandelijks grondig schoon te maken? Woont u bovendien in de regio Antwerpen? Dan is het een koud kunstje om een beroep te doen op Nice & Clean.

Ook wie net gebouwd of verbouwd heeft, schieten wij graag te hulp. Want al het stof dat de aannemers hebben gemaakt, verdwijnt jammer genoeg niet uit zichzelf. Laat uw eerste opkuis dus meteen een goeie zijn en contacteer ons. Wij beschikken over het materiaal én de ervaring om uw nieuwe of vernieuwde woning de glans te geven die ze verdient.
© 2015-2018 Nice & Clean
Links | Sitemap
Produced by RegioLeads.be
Onze regio's
Contacteer ons
Nice & Clean
Koninkrijk 60
2200 Herentals
GSM: +32 474068498
Contacteer ons