Bel mij
Bel mij
Voornaam + naam *
Telefoonnummer *
Toelichting 
Schoonmaakbedrijf uit Antwerpen gezocht? Welkom bij Nice & Clean

Een kraaknette winkel of een fris gepoetst kantoor, zonder ook maar één vinger te verroeren? Dat is waar Nice & Clean voor zorgt. Wij gelden als dé schoonmaakspecialisten van de regio Antwerpen.
Op zoek naar een glazenwasser in Antwerpen?

Een veranda, een etalage of een vervelend dakraam waar u niet bij kunt? Dat klinkt als een job voor Nice & Clean. Wij zijn dé glazenwassen van de regio Antwerpen en beschikken over het materiaal én de ervaring om uw ramen weer te doen glanzen.
U bent hier: U bent hier: Glazenwasser

Glazenwasser

Op zoek naar een professionele glazenwasser in de regio Antwerpen? Voor uw kantoor? Uw winkel? Of gewoon voor thuis? Slechts één adres: Nice & Clean. Honderden tevreden klanten gingen u al voor. Gun uzelf dus deze luxe en contacteer ons vandaag nog.

Poetsbedrijf

Nice & Clean is een professioneel schoonmaakbedrijf in de regio Antwerpen. Wij poetsen bedrijven en winkels. Bent u wel te vinden voor een onberispelijk net resultaat, geleverd aan een correcte prijs? Dan bent u hier aan het juiste adres.

Eerste opkuis

Of u nu verbouwt of bouwt, er komt altijd heel wat stof kijken bij zo’n hard labeur. En dus moet uw woning straks helemaal onder handen genomen worden. Ook bij een dergelijke eerste opkuis is Nice & Clean dé referentie in Antwerpen. Ondervind het zelf!
Specialiteiten

EEN PROFESSIONELE GLAZENWASSER VOOR UW ETALAGE IN ANTWERPEN

De etalage is letterlijk het uitstalraam voor uw koopwaar. Die moet er dan ook te allen tijde piekfijn uitzien. Maar ze krijgt het hard te verduren. Voorbijgangers kunnen het niet laten hun vingerafdrukken op het glas te zetten, uitlaatgassen vergallen de glans en opspattend regenwater zorgt voor strepen en vlekken. Help, wat nu?!

Kenny Crickard en zijn team zijn glazenwassers uit de regio Antwerpen die wel van aanpakken weten. Zij zijn het gewoon om met een overvolle emmer en een hele resem producten onder de arm op een ladder te klauteren. Het maakt voor hen trouwens ook niet uit of ze nu drie hoog of op de gelijkvloerse verdieping moeten werken. Uw ramen zien er ‘spic and span’ uit op elke hoogte.

Hebt u een zaak in Antwerpen? Kunnen de glaspartijen in uw kantoorruimte een grondige poetsbeurt gebruiken? Laat onze ervaren ruitenwassers op uw ramen los en u krijgt gegarandeerd een kraaknet resultaat.

ONZE GLAZENWASSERS UIT ANTWERPEN: OOK VOOR UW VERANDA

Een veranda kent tal van voordelen: véél licht, dichtbij de tuin en het gevoel dat u bijna buiten zit, ook al regent het. Maar een veranda betekent ook: extra ramen. Véél ramen! En die moeten ten gepaste tijde gepoetst worden, tenminste als u wilt blijven genieten van die mooie lichtinval bij zonsondergang. En laat net dát een karwei zijn waar heel wat mensen tegenop kijken.

We begrijpen het wel! Het is niet vanzelfsprekend om met een emmer en een zeemvel op een ladder te klauteren en de ramen te poetsen. Bovendien moet u vaak halsbrekende toeren uithalen als u ook het dak of de dakgoot een beurt wilt geven. Nee, dan bent u beter af bij een professionele glazenwasser.

Woont u in het Antwerpse? Dan hebt u geluk! Onze glazenwassers wonen vlakbij u in de buurt en komen graag langs om uw werk te verlichten. Wij beschikken over de producten en de vakkundige handen om de vuilste ramen opnieuw te doen glanzen. Wedden dat we een stralende glimlach op uw gezicht toveren?
© 2015-2018 Nice & Clean
Links | Sitemap
Produced by RegioLeads.be
Onze regio's
Contacteer ons
Nice & Clean
Koninkrijk 60
2200 Herentals
GSM: +32 474068498
Contacteer ons